• Picture 259.jpg
  • Picture 270.jpg

غذاخوری های دانشگاه

غداخوری های دانشگاه

اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد در راستای کاهش هزینه‌ها طبق قانون توسعه کشور ماده (طرح برون‌سپاری) به‌عنوان اولین دانشگاه کشور در مرحله واگذاری کلیه مواد مذکور اعم از خرید مواد غذایی، آماده‌سازی، نگهداری، طبخ و توزیع، تجهیزات آشپزخانه، انرژی‌های مصرفی اقدام نمود و با یاری خداوند و همت و تلاش مدیران مربوطه و کارکنان اداره تغذیه دانشگاه توانست این گام بزرگ را در جهت رفاه حال دانشجویان و کاهش تصدی‌گری دولت برای کاهش هزینه‌ها بردارد.

ازآنجاکه اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد ازنظر علمی و کیفی همیشه سرآمد دانشگاه‌های دیگر کشور بوده است این بار نیز برای استمرار این رتبه، هدف اصلی اداره را بر مبنای سیستم مدیریتی و سیاست‌گذاری بر مبنای بالا بردن کیفیت و ارزش تغذیه‌ای و سلامت دانشجویان و ایجاد فرهنگ صحیح غذایی گذاشت و موارد اجرائی تغذیه را که بسیار زمان‌بر بود به واحد خصوصی واگذار نمود با حذف این مرحله از کار در اداره تغذیه تمامی انرژی و توان کارکنان متخصص اداره تغذیه دانشگاه معطوف بررسی و پیگیری موارد کیفی، بهداشتی غذاها و بالا بردن ارزش غذایی دانشجوئی در وعده‌های صبحانه، ناهار، شام طبق جدیدترین اطلاعات به‌روز تغذیه گردید.

حذف کلیه غذاهای فست فود با کالری بالا و ارزش تغذیه‌ای پایین از برنامه غذایی دانشجویی اعم از سوسیس، کالباس، انواع ناگت و ... و جایگزین نمودن غذاهای سالم و بهداشتی و متناسب با فرهنگ ایران که جایگزین نمودن انواع غذاهای ایرانی و سنتی از اقصی نقاط کشور یکی از این روش‌هاست که با این مسئله هم عادات غذایی صحیح به دانشجویان آموزش داده می‌شود و هم با غذاهای سنتی کشور آشنا می‌شوند تا بتوانند هرکدام از آن‌ها یک ترویج‌دهنده فرهنگ صحیح غذاهای سالم در خانواده خود باشند.

جایگزینی انواع غذاها گرم در وعده صبحانه و پررنگ نمودن این وعده جهت سلامتی و شادابی دانشجویان. غذاهای فرنی شیر برنج شیر عسل شیر خرما نان شیرمال سیب‌زمینی پخته عدسی لوبیا گرم و ... در این وعده گنجانده‌شده تا دانشجویان را به‌صرف صبحانه تشویق کرده و عادت دهیم که همین مسئله نیز به‌عنوان یک مسئولیت به عهده اداره تغذیه دانشگاه‌ها می‌باشد که علاوه بر ایجاد سلامتی در دانشجویان فرهنگ‌سازی مناسبی در سطح جامعه صورت می‌پذیرد.

• مجموعه غذاخوری ها

غذاخوری پردیس: این غذاخوری با ظرفیت 3000 نفر و با مساحت ٨٥٨ متر مربع جنب خوابگاه‌ پردیس 1 واقع‌شده است و به ارائه صبحانه، ناهار و شام برای دانشجویان دختر می‌پردازد.

غذاخوری فجر: این غذاخوری با ظرفیت 4000 نفر و با مساحت ٢١١٥ متر مربع جنب مجموعه خوابگاه‌های فجر واقع‌ شده است و به ارائه صبحانه، ناهار و شام برای دانشجویان پسر می‌پردازد.

غذاخوری یاس: این غذاخوری با ظرفیت 2000 نفر و با مساحت ١٠٠٠ متر مربع جنب دانشکده علوم اداری و اقتصادی واقع‌شده است و به ارائه ناهار برای دانشجویان دختر و پسر می‌پردازد.

غذاخوری میلاد: این غذاخوری با ظرفیت 2000 نفر و با مساحت ١١٠٠ متر مربع جنب دانشکده فنی و مهندسی می‌باشد و به ارائه ناهار برای دانشجویان دختر و پسر می‌پردازد.

غذاخوری مهر:

این غذاخوری با ظرفیت 4000 نفر و با مساحت ١٩٤٤ مترمربع جنب خوابگاه پردیس پنج واقع‌شده است که به ارائه ناهار و شام برای دانشجویان دختر می‌پردازد.

رستوران زیتون: جنب دانشکده دامپزشکی قرارگرفته است و به کارمندان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و همایش‌ها، غذا ارائه می‌دهد.
نانوایی: نانوایی شماره یک جنب انبار مرکزی مواد غذایی و نانوایی شماره دو جنب خوابگاه فجر 5 قرارگرفته است و مسئولیت تأمین نان غذاخوری‌ها را بر عهده دارد.

شماره تلفن‌های تماس با اداره تغذیه از 3880960١ شروع‌شده و تا ٣٨٨٠٦٩٠٩ ادامه دارد.