• Picture 259.jpg
  • Picture 264.jpg
  • Picture 270.jpg

گفتگو با دو تن از ورزشکاران سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان

روابط عمومی سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان با حضور در میان ورزشکاران محترم المپیاد سیزدهم که در حال ترک دهکده بازیهای پردیس دانشگاه فردوسی مشهد هستند گفتگویی با دو تن از این ورزشکاران انجام داد که حاصل این گفتگو در زیر درج می شود:

اینجانب مجتبی کبابی متولد دزفول سرمربی تیم پیام نور استان خوزستان و قهرمان دانشجویان جهان در کشور یونان و کارشناس ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی و عضو تیم ملی کشتی ایران در چند دوره بودم .

سطح مسابقات از نظر فنی و کیفی در سطح بالایی انجام شد امکانات دانشگاه فردوسی مشهد از لحاظ کمی و کیفی در حد قابل قبول وحتی بالاتر بود و جا دارد اینجا از ریاست دانشگاه فردوسی مشهد و آقای دکتر پور کیانی و مسئولان برگزار کننده المپیاد سیزدهم تشکر کنم .

من مهدی پور شایان حدود 12 سال است در رشته کشتی فرنگی ورزش می کنم و عضو تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در 3 سال پیاپی و سابقه حضور در مسابقات جام باشگاههای جهان را دارم.

مسابقات در سطح مطلوبی برگزار شد و حتی کشتی گیران مستقیما از اردوی آمادگی تیم ملی که جهت المپیک ریو در حال تمرین بودند، در این مسابقات حضور پیدا کردند و همین مسئله موجب بالا رفتن سطح مسابقات شد و می توان گفت حضور چندین قهرمان کشتی آسیا در المپیاد سیزدهم نیز موجب بالا بردن سطح مسابقات شد.

با توجه به حضور چندین دوره در مسابقات کشتی دانشجویی می توانم بگویم المپیاد سیزدهم در مقایسه با دوره های قبل خیلی کاملتر بود و امکانات دانشگاه قابل تحسین بود

با توجه به اینکه اجرای فن در کشتی فرنگی مشکل است ولی کشتی گیران در المپیاد سیزدهم از سطح فنی بالایی برخوردار بودند و فن های زیبایی به اجرا گذاشتند.

در اینجا لازم می دانم تشکرو قدردانی کنم از سرپرست تیم که با حمایت بی دریغ خود باعث تمرکز ورزشکاران شدند

اگر اجازه بدهید در اینجا از مدیر کل دانشگاه پیام نور کشور و آقای یار قلی که کمک شایانی از نظر فنی به تیم ما کردند تشکر کنم و از زحمات آقای داریوند نژاد مدیر محترم پیام نور خوزستان نیز تشکر می کنم

روابط عمومی المپیاد سیزدهم از این دو ورزشکار برای حضور در ستاد المپیاد و گفتگو تشکر و قدردانی می کند.